برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی طراحی فلودیاگرام موتورخانه استخر
تاریخ ایجاد18/05/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 3300 تومان
تعدادمشاهده4
طراحی فلودیاگرام موتورخانه استخر
طراحی فلودیاگرام موتورخانه استخر بخشی از مطالب: موتورخانه استخر استخر ها اگر به صورت سرپوشیده و یا سرباز باشند نحوه استقرار و تجهیز موتورخانه آن ها متفاوت است. در استخر های سرباز نیاز به گرمایش و سرمایش محیط نمی باشد و تنها تصفیه و گرمایش آب نیازمند سیستم های تاسیساتی است.
دیاگرام چیست؟
دیاگرام:
نمودار حالت نوعی دیاگرام برای تشریح و توضیح رفتار یک سیستم به صورت مرحلهای در علوم کامپیوتری و دیجیتال میباشد. نمودار حالت، از تعداد محدودی «حالت» تشکیل شده است که این حالتها بیانگر یکی از حالتهای مختلف سیستم میباشد. برخی اوقات نیز برای یک نگاه کلی به مدار سیستم از این نمودارها استفاده میشود. اشکال مختلفی از نمودار حالت وجود داشته که بعضاً دارای معانی متفاوتی میباشند. معمولاً هنگام طراحی یک ماشین یا مدار، برای راحتی و قابل فهم بودن کارکرد آن ابتدا نمودار حالت آن رسم شده و سپس از روی آن جدول حالت و شماتیک آن به دست میآورند. این عمل به دلیل نزدیکی فهم بصری نمودار با کارکردی کلی مدار میباشد.
نمودار حالت یک دید کلی و خلاصه از رفتار یک سیستم را به ما میدهد. این نمودار مجموعهای از رخدادها را که در حالات مختلف و ممکن یک سیستم رخ میدهد را تجزیه و تحلیل میکند. بدینوسیله هر نمودار معمولاً اشیایی از یک کلاس را ارائه میکند و با حالات مختلف این کلاس، سیستم را مورد ارزیابی و پیگیری قرار میدهد. این موضوع ابتدا به وسیله دانشمندی به نام “شانون” و ” ویوور” در کتاب ” تئوری ریاضیات در ارتباطات ” در سال ۱۹۴۹ مطرح شد. منبع دیگر، کتاب “تیلور بوث” با نام” ماشینهای ترتیبی و تئوری خودکارسازی ” در سال ۱۹۶۷ میباشد. در طرف دیگر استفاده از “جدول درستی انتقال ” نیز شیوهای دیگر برای بیان این مفهوم میباشد. دیاگرام ارتباطی موتورخانه، ارتباط کلی اجزای موتورخانه را به هم و لوله کشی آن ها را مشخص می کند و همچنین این امکان را به ما می دهد که مکان قرار گیری تجهیزات را بشناسیم و بتوانیم تصوری درست از جانمایی آن ها در اختیار داشته باشیم. ابتدای شروع طراحی لازم است تمامی اجزایی که در یک موتورخانه حرارت مرکزی مورد استفاده قرار می گیرد را بشناسیم تا بتوانیم جانمایی و ارتباطات را در این فضا انجام دهیم. عموما برای یک موتورخانه حرارت مرکزی برای تولید گرمایش از دیگ آب گرم، سختی گیر، منبع کویل دار، منبع انبساط، پمپ، مشعل و … استفاده می شود که البته بنا به شرایط و طراحی می تواند اجزای دیگری نیز در موتورخانه وجود داشته باشد. معماری ، عمران ، شهرساز